Snelle en professionele reparatie van alle soorten zonwering

Rolluiken, knikarmschermen, screens, ze worden allemaal intensief gebruikt, vooral wanneer de zon lekker schijnt. Natuurlijk zijn alle soorten zonwering ervoor gemaakt om veelvuldig gebruikt te worden, maar toch kan er soms een klein defect optreden. Dat is vervelend, zeker als de zon volop schijnt en u de warmte buiten wilt houden. En uw rolluiken wilt u uiteraard iedere avond en nacht gebruiken. Voor de reparatie van zonwering is Roltis het bedrijf dat u zoekt: wij repareren alle soorten zonwering en rolluiken, zodat u snel weer kunt genieten van een koel, schaduwrijk en veilig huis.

Reparatie van alle soorten zonwering

Bij Roltis maakt het ons niet uit waar u uw zonwering heeft gekocht, hoe lang hij er al hangt en wat er defect is. Ook repareren wij zonwering die door een ander bedrijf is geïnstalleerd. Wij zijn bekend met elke soort zonwering en wij gaan altijd voor een succesvolle reparatie. Het kan echter ook gebeuren dat een product niet meer gerepareerd kan worden en (deels) vervangen moet worden. Wanneer wij de onderdelen op voorraad hebben dan zorgen wij natuurlijk voor een directe reparatie van uw zonwering. Wanneer er een onderdeel besteld moet worden dan doen wij dat direct, zodat wij zo snel mogelijk uw screens, knikarmscherm of rolluik weer in werkende staat kunnen krijgen.

Onderhoud en reiniging

U kunt Roltis niet alleen inschakelen bij een defect aan uw zonwering. Ook voor onderhoud en reiniging van uw screens, knikarmschermen en rolluiken kunt u bij ons terecht. Het regelmatig onderhouden van uw zonwering is belangrijk om defecten en reparatiekosten te voorkomen. Wanneer we bij uw bedrijf of bij u thuis komen om uw zonwering te reinigen en/of onderhouden, zorgen wij ervoor dat de zonwering na ons bezoek weer optimaal functioneert en er weer als nieuw uitziet.

Snel contact en snelle service

Wanneer u contact met ons opneemt voor het reinigen, onderhouden of repareren van uw zonwering, zorgen wij ervoor dat we u binnen 24 uur opbellen. We bespreken aan de telefoon uw wensen en/of problemen en plannen dan een afspraak in om bij u langs te komen. Wanneer wij bij u komen en de reparatie of het onderhoud meteen uit kunnen voeren, doen wij dat uiteraard direct. Wanneer er onderdelen besteld moeten worden dan gaan wij daar gelijk mee aan de slag, zodat wij de reparatie alsnog binnen korte tijd uit kunnen voeren.
Bij Roltis kunt u altijd rekenen op de beste service!

i

5 jaar garantie

Reparatieservice

Persoonlijke service

Inclusief montage

1

Landelijk actief

Kies ook voor kwalitatieve zonwering van Roltis.

× Whatsapp met ons