Selecteer een pagina

Schaduw binnen en buiten met de beste kwaliteit zonneschermen

Waar screens en rolluiken de zon wel buiten uw huis houden, bieden ze u geen bescherming tegen de zon wanneer u buiten bent. Met een zonnescherm geniet u zowel van zonwering in uw huis, als in uw tuin, zodat u in de warme maanden ook heerlijk kunt genieten van de ruimte buiten uw huis.

Houd warmte en ongewenst licht uit uw huis

Natuurlijk is het grootste voordeel van het zonnescherm de warmte die hij uit huis houdt. Het scherm zorgt ervoor dat de zon niet op de ramen schijnt en uw huis niet extra opwarmt. Ook kan een zonnescherm prettig zijn wanneer u bijvoorbeeld binnen naar een computer- of televisiescherm wilt kijken, maar de zon een vervelende reflectie geeft. Met een zonnescherm is dat probleem eenvoudig te verhelpen. Wist u dat een scherm er ook voor zorgt dat uw meubels minder snel verkleuren door het tegenhouden van zonlicht? Dat zijn heel wat redenen om voor een zonnescherm te kiezen.

Knikarmschermen

Bij Roltis zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van knikarmschermen. Deze schermen kunnen direct een groot deel van uw tuin in de schaduw zetten, of juist een kleiner gedeelte, wanneer u het scherm niet volledig uit laat vouwen.
De knikarmschermen uit ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende standaardkleuren. Voor de doeken kunt u kiezen uit een zeer breed assortiment van verschillende topfabrikanten. Daarnaast kunt u kiezen voor een scherm dat u automatisch kunt bedienen, of een zonnescherm dat u bedient met een slinger.
Zoals u ziet heeft u bij de aanschaf van een zonnescherm genoeg keuzes om uw zonnescherm helemaal naar uw wensen samen te stellen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken voor een zonnescherm dat perfect is voor uw woonsituatie en smaak.

Inzethorren

Wanneer u in de warmere maanden van het jaar graag een raam open heeft staan, maar niet zit te wachten op insecten die uw woning binnen vliegen, dan hebben wij voor u de perfecte oplossing: inzethorren. Deze horren maken wij voor u op maat en kunnen in uw raamkozijn geplaatst worden om insecten buiten te houden. Onze horren zijn niet alleen ideaal voor ramen die op de traditionele manier openen, maar ook voor draai-kiepramen zijn onze inzethorren zeer geschikt.

Een zonnige zomer zonder insecten

U bent bij Roltis aan het juiste adres om deze zomer in uw eigen huis en tuin perfect te maken. Wij installeren bij u de beste kwaliteit zonneschermen en horren en u geniet van een zomer met genoeg schaduw en een insectenvrij huis. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

i

5 jaar garantie

Reparatieservice

Persoonlijke service

Inclusief montage

1

Landelijk actief

Kies ook voor kwalitatieve zonwering van Roltis.

× Whatsapp met ons