Garagedeuren / sectionaaldeur

De garagedeuren zijn bedoeld voor gebruik in enkele en multi-familie. Sectionaal garagedeuren gaan in geopende toestand verticaal open ze blijven onder het plafond, waardoor ze een optimale hoeveelheid parkeerruimte bieden zowel in de garage als er direct voor. Belangrijk is dat onze poorten gemonteerd kunnen worden al met een minimale latei/inbouwhoogte van 90 mm. De poorten worden bediend met koord of (tegen meerprijs) met een elektrische aandrijving. Dankzij de juiste constructie van de panelen en ook rond de omtrek afgedicht met duurzame pakkingen, bieden onze poorten uitstekende thermische isolatie.

De sectionaal garagedeur  wordt geïnstalleerd in garages, waar het een veilige opslag van auto’s of gereedschap mogelijk maakt. Het zal je lang van dienst zijn, want het is gemaakt van staal, een materiaal dat bestand is tegen mechanische schade. De poort is voorzien van een aandrijving en 2 afstandsbedieningen, waarmee de installatie op afstand kan worden bediend. U kunt het zelf installeren of met de hulp van een professional als u geen ervaring heeft met dit soort werk. In het voorgestelde assortiment vindt u ook andere soorten van dit product, zodat u gemakkelijk het model kunt vinden dat het beste bij u past.

Waarom Roltis?

Kies ook voor kwalitatieve zonwering van Roltis.

Poort constructie

De belangrijkste elementen van de constructie van de garagedeur zijn: bepantsering, lastdragende eenheid en aandrijfeenheid. De draagstructuur van de poort is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De belangrijkste elementen zijn verticale en horizontale hulplijnen – het zit erin het poortpantser beweegt. Het belangrijkste element van de aandrijfeenheid is de as uitgerust met torsieveren die tot taak hebben het gewicht van het pantser te compenseren. Hun duurzaamheid is meer dan 15.000. cycli, d.w.z. 15 jaar probleemloze en stabiele werking poorten.

Poort pantser

Het deurpantser is verdeeld in secties bestaande uit panelen van plaatstaal staal (0,5 mm), thermisch verzinkt en polyester gecoat. Dubbelwandige panelen met een hoogte van 500 mm of 610 mm zijn geïsoleerd met freonvrij polyurethaanschuim o.a 40 mm dik en hun zijkanten vastgezet met gegalvaniseerd stalen beslag. Hoeveelheid en de hoogte van de panelen is afhankelijk van de hoogte van de poort, het is ook mogelijk om ze in één te gebruiken poortpanelen van verschillende hoogtes. Speciale geprofileerde vorm van de panelen elimineert de mogelijkheid van het beknellen van vingers tussen segmenten. Onder- en boven paneel is voorzien van een pakking.

Panelen

De panelen zijn verkrijgbaar in drie soorten ribboord: zonder rib, hoog, laag en twee soorten oppervlaktestructuur kleuren: houtachtig (houtnerf) en glad (glad). De deurpanelen zijn aan de buitenzijde geschilderd. Ze bestaan ​​van binnenuit altijd in het wit. Standaardkleuren zijn: wit RAL 9010, bruin RAL 8014, antraciet RAL 7016. Tegen meerprijs het is mogelijk om het kleurenpalet uit te breiden.

Instructies voor inmeten

B  – dagmaatbreedte

H – dagmaathoogte

R – zijruimte links

L – zijruimte rechts

I – latei/inbouwhoogte

D – garage diepte