Screens, de ideale zonwering met een moderne uitstraling

Wellicht heeft u al nagedacht over zonwering, maar weet u nog niet precies welke soort zonwering voor u geschikt is. Wellicht vindt u rolluiken te opvallend, of heeft u geen ruimte voor een zonnescherm dat uitsteekt van de gevel wanneer u hem uitrolt. Screens zouden dan wel eens de perfecte oplossing voor uw situatie kunnen zijn. Ze zijn onopvallend en nemen weinig ruimte in, daar vertellen we later op deze pagina nog iets meer over. Ze worden gemonteerd aan de buitenkant van uw huis en kunnen vanuit binnen bediend worden.

Zonwerend en toch naar buiten kijken

Een groot voordeel van screens is dat zij de zon optimaal buiten houden, maar tegelijkertijd het zicht naar buiten niet belemmeren. Met ritsscreens kunt u zelfs de ramen in huis open zetten zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen. U bent zo in de zomer optimaal beschermd tegen de invloeden van zon en beestjes.

Een koel huis in de zomer

Screens zorgen ervoor dat zonlicht de binnenkant van het huis niet bereikt. Doordat ze aan de buitenkant van het huis worden bevestigd, vangt het doek het zonlicht op. Het zonlicht bereikt zo uw ramen niet en dat zorgt ervoor dat uw huis niet extra opwarmt in de warme zomermaanden. Uw huis blijft dus een stuk koeler dan wanneer u alleen de gordijnen zou sluiten en de zon toch uw ramen kan verwarmen.

Hoe werken screens?

Wanneer u screens aanschaft, worden ze bevestigd aan de buitenkant van uw huis. Langs de ramen worden geleiders geplaatst, waar het doek tussen gespannen wordt. Dit doek beweegt verticaal omhoog en naar beneden. Ze nemen dus geen extra ruimte in buiten de gevel.
Wanneer u kiest voor deze vorm van zonwering, kunt u kiezen voor een handmatige bediening of bediening op afstand. Bediening op afstand kost meer dan handmatige bediening, maar geeft u uiteraard ook extra gebruiksgemak.

Screens voor u op maat gemaakt

Wanneer u ons screens voor uw huis laat leveren, zorgen wij ervoor dat ze helemaal op maat gemaakt bij u thuis worden geïnstalleerd. Uiteraard kunt u kiezen voor verschillende kleuren en uitvoeringen. Als u niet weet welke soort het best bij uw woonsituatie past, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij leggen u dan alles uit en bepalen samen welke screens het best voldoen aan uw persoonlijke wensen.

i

5 jaar garantie

Reparatieservice

Persoonlijke service

Inclusief montage

1

Landelijk actief

Kies ook voor kwalitatieve zonwering van Roltis.

× Whatsapp met ons