Inbraakbeveiliging, zonwering en isolatie met rolluiken van Roltis

Wanneer u denkt aan zonwering of inbraakbeveiliging voor uw huis of bedrijfspand, dan denkt u misschien niet direct aan rolluiken. Deze luiken kunnen echter een zeer goede investering zijn voor uw pand. Naast inbraakbeveiliging en zonwering bieden ze namelijk nog tal van voordelen die we op deze pagina graag aan u laten zien.

Rolluiken als zon- en warmtewering

Wanneer u kiest voor deze vorm van raamafsluiting, weert u in een warme zomer niet alleen de zon uit uw huis, u houdt ook de warmte buiten. De luiken zorgen ervoor dat de zon wordt weerkaatst en de hitte van de zon het huis niet in komt. Daardoor blijft uw huis in de zomer een stuk koeler. Dit scheelt u weer in de kosten voor het gebruiken van een airconditioner of ventilator: de luiken doen al een groot deel van het werk voor een aangename temperatuur in uw huis.
Daarnaast zijn deze luiken ideaal wanneer u regelmatig nachtdiensten draait en overdag slaapt: wanneer u de luiken sluit, blijft al het daglicht buiten en kunt u slapen in een donkere omgeving.

Isolatie aan uw gevel

Wist u dat rolluiken ook in de winter de temperatuur in uw huis kunnen bevorderen? Wanneer u bijvoorbeeld ’s nachts de luiken naar beneden laat, zorgen zij voor extra isolatie in uw woning. Warmte blijft zo extra lang aanwezig in uw woning en dat scheelt aanzienlijk in de stookkosten.

Privacy en inbraakbeveiliging

Rolluiken zijn ideaal wanneer u prijs stelt op uw privacy, of bijvoorbeeld langs een drukke weg woont en veel inkijk in uw woning heeft. Uw luiken kunt u volledig sluiten, of ervoor kiezen om toch nog een kleine doorkijk naar buiten te laten. U kunt dan nog wel naar buiten kijken, maar een ander niet naar binnen.
Daarnaast vormen deze luiken een ideale inbraakbeveiliging. Wanneer u ’s nachts slaapt of overdag van huis bent, sluit u eenvoudigweg de luiken voor uw deuren en ramen. Het zien van rolluiken schrikt inbrekers af, omdat zij met het openen van een luik lang bezig zijn en dat veel lawaai geeft. Dat is iets dat inbrekers te allen tijde willen voorkomen.

Uw ideale rolluik op maat bij Roltis

Wanneer u rolluiken laat installeren door Roltis, zorgen wij ervoor dat ze precies passen bij uw pand en wensen. Wij leveren en installeren luiken op maat en in de door u gewenste kleur. Daarnaast zijn onze luiken uiteraard van uitstekende kwaliteit en werken wij alleen samen met de kwalitatief beste fabrikanten.
Wanneer u erover denkt om rolluiken aan te schaffen, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een offerte op maat op.

i

5 jaar garantie

Reparatieservice

Persoonlijke service

Inclusief montage

1

Landelijk actief

Kies ook voor kwalitatieve zonwering van Roltis.

× Whatsapp met ons